Prea multi zei pentru un desert PDF

Coperta Carte Prea multi zei pentru un desert

Iti doresti sa citesti cartea Prea multi zei pentru un desert publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Prea multi zei pentru un desert chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Prea multi zei pentru un desert

„Ce ai face daca ai afla ca un lucru pe care il folosesti ca atare provine dintr-o fiinta umana, ba mai mult, are constiinta si simte, ca ar putea fi un apropiat sau cineva despre care ai auzit, sau pur si simplu te-ai indragosti de el?” „Doina Roman este un exemplu clar de autor roman care reuseste sa sparga granitele dintre literaturi. Dupa ce trilogia ei Pragul e pe cale sa fie tradusa in Australia, Noua Zeelanda si Cuba, Doina Roman vine cu un roman nou, de neratat pentru fanii Science-Fiction si Fantasy. Inteligent, bine ritmat, deloc previzibil, scris intr-un stil care deja poate fi identificat cu numele autoarei, Prea multi zei pentru un desert este o carte care, sunt convins, va influenta istoria SF&F romaneasca.”…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.