Prea inteligent ca sa fii fericit. Adultul supradotat PDF

Coperta Carte Prea inteligent ca sa fii fericit. Adultul supradotat

Iti doresti sa citesti cartea Prea inteligent ca sa fii fericit. Adultul supradotat publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Prea inteligent ca sa fii fericit. Adultul supradotat de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Prea inteligent ca sa fii fericit. Adultul supradotat

O carte despre adultii supradotati, acele persoane a caror inteligenta foarte mare duce la o sensibilitate exacerbata, la hipersensibilitate si o receptivitate emotionala extrema, iar, uneori, la nefericire. Putem vedea, asadar, in ce se transforma la maturitate copiii supradotati, care se simt diferiti fara sa isi dea seama de ce. O carte care ii invata cum sa isi gestioneze emotiile, inteligenta si sensibilitatea astfel incat sa se simta impliniti. Cartea inaugureaza o colectie noua, dedicata celor care gandesc folosindu-si preponderent emisfera dreapta a creierului….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.