Povestiri didactice PDF

Coperta Carte Povestiri didactice

Iti doresti sa citesti cartea Povestiri didactice publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povestiri didactice chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Povestiri didactice

Povestirile didactice ale Elenei Bolanu isi au originea in lunga experienta a autoarei cu grupele de prescolari, dar si in maiestria metodica speciala a autoarei. Povestirile reiau in realitate, in forma epica, diferite situatii comportamentale a caror menire este de a educa si de a transmite copiilor, inca de la gradinita, adevaratele valori morale pe care oricine, de la cea mai frageda varsta, trebuie sa le inteleaga si sa le dezvolte. O carte extrem de utila educatoarelor si invatatoarelor de azi, dar si parintilor tot mai activi in educatia propriilor copii. Calin Vlasie…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.