Povestiri despre epidemii si vaccinuri PDF

  Coperta Carte Povestiri despre epidemii si vaccinuri

  Iti doresti sa citesti cartea Povestiri despre epidemii si vaccinuri scrisa de Toma Patrascu si publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povestiri despre epidemii si vaccinuri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Povestiri despre epidemii si vaccinuri

  Vaccinurile sunt prima arma eficace in lupta cu bolile molipsitoare. Paradoxal, au devenit o victima a propriului succes. Intr-o epoca ferita de marile epidemii ale trecutului, vaccinurile au devenit tinta favorita a amatorilor de conspiratii si a emitatorilor de fake news. Iar cei care nu pot sa-si aminteasca trecutul sunt condamnati sa il repete. Cartea aceasta este un ghid de imunizare impotriva dezinformarii. Ca sa intelegem cum functioneaza, cum sunt produse si cum sunt testate vaccinurile, Alexandru Toma Patrascu ne insoteste intr-o calatorie de-a lungul secolelor, de la descoperirea microbilor la imblanzirea lor, si ne povesteste despre primele microscoape, despre teoria germenilor si despre descifrarea misterelor sistemului imunitar. O calatorie la finalul careia intelegem cum functioneaza stiinta si de ce trebuie sa avem incredere in ea. Vaccin pentru frica „Acum variola este peste tot imprejurul nostru” Edward Jenner si descoperirea vaccinarii „Mestesugul vaccinarisitului” in Principatele Romane De la miasme la semintele bolilor Oare se nasc soarecii din carpe murdare? Boala canibalilor Primele vaccinuri „Imblanzirea” microbilor. De la cintezele lui Darwin la vaccinurile vii Misterul imunitatii Drumul spre iad Vaccinuri cu piure de tantari Doctorul ROR Keep Calm and Vaccinate Marea Tuseala „Aceasta este o carte despre epidemii si vaccinuri, despre Louis Pasteur si Robert Koch, despre bacterii si virusi. Este, de fapt, o carte de povesti, dar sunt povesti reale, destinate adultilor. In loc de zane si dragoni, de vraji si potiuni magice, veti intalni medici in lupta cu epidemiile si vaccinuri bazate pe stiinta.” – ALEXANDRU TOMA PATRASCU…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Povestiri despre epidemii si vaccinuri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.