Povestiri de la marginea realitatii PDF

Coperta Carte Povestiri de la marginea realitatii

Iti doresti sa citesti cartea Povestiri de la marginea realitatii publicata de editura Crux Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povestiri de la marginea realitatii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Povestiri de la marginea realitatii

Inscriindu-se cu succes in curentul denumit peste hotare „slipstream” sau „New Weird” si popularizat la noi sub denumirea de „realism magic”, volumul de povestiri ale lui Dan Radoiu le ofera cititorilor o dubla experienta: cea de a se pierde pentru cateva momente in lumi bizare, aflate la o clipa – distanta de realitatea inconjuratoare, si de a se distra copios in acelasi timp. Premisa povestirilor este aparent una simpla: personaje banale, ce traiesc in contexte dintre cele mai obisnuite, ajung in situatii absurde, fantastice, complet ciudate, parca alunecand din greseala peste fina linie de demarcatie dintre real si dincolo. Iar dincolo poate insemna absolut orice…Supranaturalul este la el acasa in aceste povestiri, impreuna cu absurdul si comicul (de cele mai multe ori de un negru intens). Locatiile alese ne sunt familiare: apartamentul propriu, metroul bucurestean, casa scarii, un magazin de antichitati etc. Creionate in tuse groase sau abia schitate, personajele lui Dan ar putea fi vecinii nostri, prietenii nostri si chiar noi insine, cu diferenta ca noi, citind aceasta colectie, ajungem sa ne dorim sa alunecam din realitatea banala intr-o alta lume, chiar si numai pentru cateva momente….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.