Povesti sprintare in culori diafane PDF

  Coperta Carte Povesti sprintare in culori diafane

  Iti doresti sa citesti cartea Povesti sprintare in culori diafane scrisa de Tomoko Tashiro si publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povesti sprintare in culori diafane chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Povesti sprintare in culori diafane

  Editura Corint isi completeaza colectia de carti de colorat pentru adulti cu un nou volum creat special pentru cei care iubesc povestile copilariei: Povesti sprintare in culori diafane de Tomoko Tashiro. “Iubiti cititori: voi sunteti aceia care veti da culoare lumii desenate de mine in alb si negru. Asa ca, rogu-va, colorati, colorati neincetat, colorati dupa pofta inimii, adaugand culorile dragi inimilor voastre acolo unde credeti ca este cel mai potrivit. De indata ce veti fi definitivat desenul, acesta va va purta spre o lume care este a voastra si numai a voastra. Asadar: haideti sa realizam, fiecare in parte, cate o carte unica in lume.” – TOMOKO TASHIRO…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Povesti sprintare in culori diafane este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.