Povesti minunate cu lucruri fermecate PDF

Coperta Carte Povesti minunate cu lucruri fermecate

Iti doresti sa citesti cartea Povesti minunate cu lucruri fermecate publicata de editura Corint Junior? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povesti minunate cu lucruri fermecate chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Povesti minunate cu lucruri fermecate

Un rege dadu sfara in tara ca acela ce va reusi sa o faca pe fiica lui sa se sature de smochine o va avea de sotie. Asa incepe prima poveste din aceasta carte fermecata: cine va reusi sa cucereasca mana printesei cu ajutorul unui paner fermecat? Pastorul de la curtea regala isi va bate joc de rege prin siretenia lui si cu ajutorul unui servet, al unei cutiute si al unei armonice fermecate. Inelul fermecat indeplineste orice dorinta, dar poate deveni periculos daca ajunge pe mainile cui nu trebuie. Darul vantului de miazanoapte, facut taranului Geppone, este o cutie magica ce poate hrani o masa cu invitati. Povesti minunate cu lucruri fermecate, despre puterea vrajii si a obiectelor fermecate, formeaza inainte de toate o punte de legatura intre realitate si taramul fantasticului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.