Povesti din gara PDF

  Coperta Carte Povesti din gara

  Iti doresti sa citesti cartea Povesti din gara scrisa de Vlad Cioplea si publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povesti din gara chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Povesti din gara

  Cartea Povesti din Gara. 100 de Calatori din Gara de Nord este scrisa de Vlad Cioplea si a aparut la editura Pandora M . Povesti din Gara a prins viata la 1 Mai 2017, dar ideea albumului a aparut in septembrie 2016, cand ne aflam in Gara de Nord cu un alt proiect. Totul a pornit de la un batranel in uniforma de armata si o tipa cu trei caini cu coburi pe ei. Imediat, fara sa stau pe ganduri, am scos aparatul si le-am facut o poza, pentru ca mi s-a parut oameni-poveste fara sa spuna nimic. N-am vorbit cu ei, totusi curiozitatea de a afla mai multe a ramas undeva acolo. Interactiunea cu oamenii si energia primita de la ei sunt ceva greu de explicat, ca sa nu mai vorbim de istoriile pe care le descoperim. Oamenii se deschid strainilor intr-un mod miraculos, viata se transforma-n poveste – asta este adevarata magie! Gara este o intersectie a povestilor spuse pe repede inainte, iar albumul acesta aduna experienta noastra, istorisirile oamenilor si zambetele lor. Ne-am bucurat alaturi de calatori care alergau dupa trenul aflat deja in miscare, am vazut impiegati draguti care opreau locomotiva pentru ei. Am fost martorii imbratisarilor de dor, sarutarilor de fericire si privirilor curioase. „Trenul IR 1575 cu plecare in directia Ploiesti Sud, Buzau, Faurei, Barbosi, Galati va pleca de la linia 3.” Acesta a fost primul anunt auzit de noi la prima vizita pentru proiectul Povesti din gara . – Vlad Cioplea si Gabriela Bumb Poate ca nicaieri viata nu se aude curgand, nu se simte fosnind, nu se vede fugind mai clar decat in gara, acolo unde oamenii vin si pleaca, se regasesc sau se despart, se descompun sau se aduna pe parcursul a catorva minute. Gara e locul unde sinele de tren sunt doar nervurile unei vieti care colcaie, iar Povesti din gara protejeaza inauntrul sau insasi inima-i pulsanda, adaugandu-i, cu fiecare personaj, inca o bataie. Gara e viata insasi, e miracolul ei, caci cum altfel v-ati putea explica faptul ca insisi autorii au plecat in aceasta calatorie in doi si-au terminat-o imbogatiti, in trei. Oricat de putin timp ar petrece aici, fiecare om isi lasa ca o umbra o parte din legenda personala, iar gara devine locul care le pastreaza si le duce totodata mai departe. Povesti din gara surprinde clipe, oameni, zambete, priviri, cuvinte spuse-n graba pe peron, alcatuind un univers pestrit si viu al diversitatii si frumusetii umane. Caci, la urma-urmei, oamenii sunt povestea. – Camelia Cavadia Pentru mine, Gara de Nord e locul in care o astept pe nevasta-mea cand vine de la ai ei. Pentru Gabi si Vlad, Gara de Nord e locul in care se intalnesc cu pusti cu dreaduri care merg la bunica, rugbisti din Tonga care se duc in vacanta la Baia Mare, constantence cu motani, canadieni cu caini, militari, biciclisti, muzicieni, jurnalisti, ba chiar si un bucatar din Mexic stabilit la Oradea. Dintr-o poza si cateva cuvinte afli o farama din povestea fiecaruia dintre ei. Si apoi iti scrii tu in cap restul povestii. – Alex Tocilescu…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Povesti din gara este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.