Povesti de pe mare. Viata mea in trupele de operatiuni speciale PDF

  Coperta Carte Povesti de pe mare. Viata mea in trupele de operatiuni speciale

  Iti doresti sa citesti cartea Povesti de pe mare. Viata mea in trupele de operatiuni speciale scrisa de William H. Mcraven si publicata de editura Lifestyle? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povesti de pe mare. Viata mea in trupele de operatiuni speciale chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Povesti de pe mare. Viata mea in trupele de operatiuni speciale

  Celebrul autor al cartii Fa-ti patul povesteste uimitoarele aventuri din cariera sa de membru al trupelor SEAL din cadrul Fortelor Navale ale SUA si de comandant al Fortelor pentru Operatiuni Speciale ale Americii. Amiralul William H. McRaven a intrat in istoria militara americana dupa ce a luat parte la unele dintre cele mai cunoscute misiuni, printre care capturarea lui Saddam Hussein, salvarea capitanului Richard Phillips si raidul pentru uciderea lui Osama bin Laden. Cartea incepe in 1960, la Clubul Ofiterilor Americani din Franta, unde ofiterii din Fortele Aliate si sotiile lor se intalneau si povesteau aventuri din cel de-Al Doilea Razboi Mondial. A fost locul in care micul Bill McRaven a invatat care este valoarea unei povesti reusite. Povesti de pe mare este o memorabila retrospectiva a vietii extraordinare a unui om, din copilarie, cand se furisa in unitati militare de maxima securitate, pana la maturitate, cand o zi obisnuita de lucru consta in vanarea teroristilor si salvarea ostaticilor. Antrenanta si plina de povesti palpitante din lumea operatiunilor speciale, Povesti de pe mare relateaza episoade remarcabile din biografia unuia dintre marii liderii ai armatei americane. „Cititorii interesati de modul in care opereaza fortele speciale militare se vor simti inspirati de aventurile lui McRaven.”- Kirkus „Povesti de pe mare este mai mult decat o autobiografie, mai mult decat o narare a istoriei militare recente si mai mult decat suma experientelor unui om remarcabil. Cu un stil narativ captivant, McRaven le da cititorilor ocazia sa experimenteze aventuri temerare la carma unor soldati de elita, dar nu rateaza prilejul de a impartasi sfaturi practice si intelepte pentru viata de zi cu zi.”- Booklist „Povesti de pe mare , o carte bine scrisa, care se citeste ca un thriller, descrie unele dintre cele mai importante actiuni istorice intreprinse de trupele SEAL si de alte forte speciale.” – The Washington Post…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Povesti de pe mare. Viata mea in trupele de operatiuni speciale este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.