Povesti de iubire in vremuri de razboi PDF

  Povesti de iubire in vremuri de razboi - Lucian Ciuchita

  Iti doresti sa citesti cartea Povesti de iubire in vremuri de razboi scrisa de Lucian Ciuchita? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povesti de iubire in vremuri de razboi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Povesti de iubire in vremuri de razboi PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Povesti de iubire in vremuri de razboi

  Familiarizat cu imaginea sa, din reprezentarile anticilor, Scriitorul, fara sa se intrebe cum este posibil sa ii apara in fata, il recunoaste imediat pe grecul Pitagora, ilustrul filozof si matematician, originar din insula Samos, intemeietorul pitagorismului, care punea la baza intregii realitati teoria numerelor si a armoniei, conducatorul partidului aristocratic din Crotone (sudul Italiei), marele educator si invatator al spiritului grecesc, care a trait intre anii 580 i. Hr. si 495 i. Hr., despre care se spune ca a fost si un atlet puternic. Mai stia Scriitorul si faptul ca Pitagora dupa spusele lui Ion din Chios, fiul lui Orthomenes, scriitor, dramaturg, poet liric si filozof grec, contemporan al lui Eschil, Euripide si Sofocle, era considerat a fi fiul lui Apollo – daca nu chiar insusi Zeul reincarnat, si iar, reincarnat ulterior ca: Aethalides, fiul lui Hermes, apoi Euphorbus nul lui Panthous si Phrontis, eroul troian ucis de Menelau; filosoful Hermotimus; Pyrhus, saracul nescar delian si chiar o celebra prostituata, al carei nume ii scapa pe moment.
  Acum, intr-o strafulgerare a mintii sale, Scriitorul isi aminti ca 216 ani se considera a fi numarul insumat de ani pe care ii traise Pitagora, adica 6 la puterea a treia – 6 fiind numarul magic al scolii pitagoreice, un numar cu siguranta cunoscut arhitectului londonez din White City.
  – Tu?, isi exprima Scriitorul uimirea.
  – Da, eu, ii raspunse razand Pitagora.
  Scriitorul nu se mirase ca filosoful elen ii aparuse in fata si nici ca incepuse a purta cu acesta o conversatie in limba greaca – pe care nu isi amintea a o cunoaste, ci doar ca lui ii fusese dat sa il intalneasca… neputincios in a intui care este scopul acestei vizite miraculoase. Ghicindu-i gandul, Pitagora ii dadu raspuns uimirii sale:
  – Stiu ce proiect ai. Il aprob si il sustin intru totul, iti voi fi alaturi. Prin puterea mea de Zeu te voi face Martor ocular al tuturor Povestilor de iubire in vremuri de razboi, pe care le vei spune, sau doar le vei reaminti cititorilor tai.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Povesti de iubire in vremuri de razboi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.