Povesteste-mi despre Beirut PDF

Coperta Carte Povesteste-mi despre Beirut

Iti doresti sa citesti cartea Povesteste-mi despre Beirut publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povesteste-mi despre Beirut chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Povesteste-mi despre Beirut

Portretul viu al unui oras complex si fascinant, lipsit de cliseele care reduc islamul la razboi si atentate. Abia iesita de pe bancile liceului, Asma Abdelkarim paraseste Tunisia, unde a crescut, pentru a se intoarce in Liban, tara stramosilor ei. Este captivata de Beirut, o mica lume fascinanta si agitata, in care imigrantii sirieni se intersecteaza cu refugiatii palestinieni. Studenta, se indragosteste de un tanar francez, alaturi de care ia parte la manifestatiile din zilele zbuciumate ale Revolutiei Cedrilor. Seducatoare prin pasiune si lipsa de prejudecati, cartea ei dezvaluie realitatea complexa a Libanului, tara cu aparente libertine si mentalitati traditionaliste. Povestire, eseu si poveste de dragoste, marturia ei are si o dimensiune initiatica: in Beirut, Asma descopera cu adevarat iubirea, legindu-se de Liban si de Maxime „asa cum se leaga vita salbatica si iedera, cu toate fibrele trupului si sufletului“. Intilnirea dintre cei doi condenseaza intilnirea dintre Orient si Occident intr-un Liban care, desi sfisiat de conflicte, renaste mereu din propria cenusa….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.