Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio PDF de Raluca Kisescu

  Coperta Carte Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio

  Iti doresti sa citesti cartea Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea

  Descrierera cartii Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio

  Titlu disponibil cu autograf; inca 45 exemplare disponibile. Sa pleci in lume si sa te cauti, sa o iei de la zero si sa te regasesti – toate acestea pot parea o copilarie, dar sigur nu e o joaca de copii. Iti trebuie multa maturitate sa accepti ca vei ramane copil toata viata, despre asta a scris Raluca in carte. Adevarul este ca nu am nicio idee despre ce a facut Raluca la Rio. Imi imaginez ca experienta asta a fost, in acelasi timp, tur de forta si usurare. O vacanta despre dans, despre zambet si, mai ales, despre libertate. Nu prea inteleg de ce trebuie sa ajungem la aproape 40 de ani ca sa ne dam seama ca suntem liberi si ca ne putem bucura de tot ce e in jur: si de Rio, si de Bucuresti, si de prieteni si, mai ales, de noi insine. – Mara Coman Raluca Kisescu este un produs al propriei imaginatii: dupa ce a absolvit un liceu de informatica si o facultate cu specializarea „Burse internationale si piete de valori” a profesat in domeniul marketingului si comunicarii, fiind director de marketing timp de 10 ani pentru Avon Romania si Moldova, o experienta care i-a adus titlul de „Marketerul Anului” al revistei The Marketer si premiul IAA pentru Excelenta in responsabilitatea sociala. Este implicata in proiecte cu impact social pentru Hospice si Bunici de Viitor, o initiativa de informare si relationare destinata categoriei de varsta 60+. Creativa, autentica, cu spirit liber, pus mereu pe glume, dar ancorata in realitatea business case-urilor, Raluca este unicornul care isi doreste sa uneasca lumi, oameni si dorinte. Cred ca ce mi-a placut imediat la Raluca a fost un amestec pe care il regasesc si in mine: pe cat de organizata si rabdatoare, pe atat de pregatita sa incerce ceva nou si sa se lase dusa de val (bucurandu-se de moment si, poate, analizand mai tarziu?). – Andreea Badala, founder & designer MURMUR Pe Raluca as recomanda-o oricand ca find un autor neconventional de business, care va imbina in scrierile ei termeni clasici precum produs, pret, promotie, cu emotie, autenticitate si interactivitate. – Angela Cretu, CEO AVON

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.