Povestea unei supravietuitoare. Afla acum ce drepturi ai! Invata sa reactionezi! PDF

Coperta Carte Povestea unei supravietuitoare. Afla acum ce drepturi ai! Invata sa reactionezi!

Iti doresti sa citesti cartea Povestea unei supravietuitoare. Afla acum ce drepturi ai! Invata sa reactionezi! publicata de editura Amaltea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povestea unei supravietuitoare. Afla acum ce drepturi ai! Invata sa reactionezi! chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Povestea unei supravietuitoare. Afla acum ce drepturi ai! Invata sa reactionezi!

3 carti intr-una singura Stop violentei! Informeaza-te!Violenta domestica a capatat amploare in ultimii ani, fenomenul netinand cont de statutul economic, varsta sau educatie. Prin informatii legate de metodele de combatere, prin recunoasterea din timp a unor semnale de alarma si prin puterea data de exemple reale in care te poti regasi, ai deja un avans considerabil in lupta cu acest fenomen. Primul pas pentru a castiga batalia este sa te informezi! Povestea unei supravietuitoare Povestea ei este reala si se poate intampla sa fie experienta oricui. A celor care indraznesc sa invinga o boala cumplita si in tot acest timp sa tina piept violentelor partenerului de viata, intr-un context neprielnic oricarei lupte. Intr-o lume aparent fara iesire, se loveste de probleme care nu inceteaza sa apara, gasind solutii atunci cand nu mai exista speranta sau traind experiente limita in clipe in care ar avea nevoie de toata sustinerea. Drepturile tale!Exista solutii, insa trebuie sa le cauti! Cand este vorba de siguranta ta, nu te baza doar pe ceilalti pentru a te informa. Pentru a fi cu adevarat protejata, pentru a supravietui, trebuie sa stii cui te poti adresa, ce sa ceri (poate uneori nici nu te-ai gandit la anumite alternative) si care sunt prevederile speciale care iti garanteaza protectia. Afla acum ce trebuie sa faci atunci cand te confrunti cu acte de violenta….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.