Povestea unei balbaieli PDF

  Coperta Carte Povestea unei balbaieli

  Iti doresti sa citesti cartea Povestea unei balbaieli scrisa de Vida Gabor si publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povestea unei balbaieli chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Povestea unei balbaieli

  Cu Povestea unei balbaieli,Vida Gábor trece un prag considerat tabu in doua limbi: ridica valul de pe chipurile pe care, generatii la rand, oamenii – obisnuiti si publici deopotriva – si le-au tinut ascunse, invocand stranii argumente de convietuire acceptabila si toleranta, constienti ca trecerea sub tacere nu tempereaza animozitatile si sentimentele profund ranite, oamenii traind impreuna in chingile propriilor convingeri, precum doua caramizi prinse in zid una de cealalta, dar despartite totusi de stratul de mortar. Kocsis Francisko…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Povestea unei balbaieli este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.