Povestea unchiului Shelby despre Lafcadio, leul care nu s-a lasat pagubas PDF

Coperta Carte Povestea unchiului Shelby despre Lafcadio, leul care nu s-a lasat pagubas

Iti doresti sa citesti cartea Povestea unchiului Shelby despre Lafcadio, leul care nu s-a lasat pagubas publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povestea unchiului Shelby despre Lafcadio, leul care nu s-a lasat pagubas chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Povestea unchiului Shelby despre Lafcadio, leul care nu s-a lasat pagubas

Povestea lui Shel Silverstein despre leul Lafcadio, bogat si celebru, imbracat in costum si iubitor de bezele, ii va face pe copii sa rada cu lacrimi, iar pe cei mari ii va pune serios pe ganduri. Sunt multe carti frumoase pentru copii. Uneori, avem norocul sa intalnim capodopere. Foarte rar insa ne iese in cale o carte despre care sa stim, inca de la primele randuri, ca o vom iubi mereu. Si ca o vom iubi atat de mult, incat le-o vom citi cu drag copiilor nostri si, mai tarziu, o vom reciti alaturi de copiii acestora. Am adunat cu grija cateva astfel de bijuterii. Acestea sunt Cartile lui Radu……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.