Povestea ta a inceput demult. Cum sa vindeci traumele familiale mostenite PDF

Coperta Carte Povestea ta a inceput demult. Cum sa vindeci traumele familiale mostenite

Iti doresti sa citesti cartea Povestea ta a inceput demult. Cum sa vindeci traumele familiale mostenite publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povestea ta a inceput demult. Cum sa vindeci traumele familiale mostenite chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Povestea ta a inceput demult. Cum sa vindeci traumele familiale mostenite

Un angajat cu experienta ajunge sa ia decizii financiare nesabuite, repetand, fara sa stie, istoria tatalui sau, un parior „”ratat”” pe care nici macar nu-l cunoscuse. O tanara depresiva vrea sa se sinucida prin „”evaporare””, pentru ca mai apoi sa afle ca bunica ei supravietuise camerelor de gazare de la Auschwitz. Un baiat e cuprins de senzatii inexplicabile de frig, fara sa stie ca unchiul sau murise inghetat. Cartea de fata vorbeste despre acele fobii, depresii si ganduri obsesive care ne coplesesc fara sa ne dam seama de unde ni se trag. Combinand cercetarile din neurostiinte cu interventiile specifice constelatiilor familiale, autorul demonstreaza in ce fel uneori ajungem sa mostenim si sa retraim, in mod inconstient, suferintele si traumele nerezolvate ale stramosilor. Cititorul are la indemana cai utile pentru eliberarea de traumele mostenite pe cale transgenerationala. Aceste tehnici merg de la identificarea anxietatilor mascate dupa cuvinte si comportamente aparte pana la genograma, dialogul imaginar cu stramosii si eliberarea, prin compasiune, de suferintele generatiilor trecute. Mark Wolynn este psiholog clinician specializat in traumele transgenerationale. Este director si formator la Institutul pentru Constelatii Familiale din San Francisco….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.