Povestea asta e adevarata PDF

Coperta Carte Povestea asta e adevarata

Iti doresti sa citesti cartea Povestea asta e adevarata publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Povestea asta e adevarata de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Povestea asta e adevarata

Autorul spune povestea familiei sale, dar mai ales a tatalui sau, Ivan Tanase, avocat si fost fruntas legionar din Giurgiu, care a fost urmarit de Siguranta Statului si mai apoi de Securitate, vreme de aproape 50 de ani, incepand cu anul 1941. Ivan Tanase a fost inchis in doua randuri (in 1941, pentru participare la „rebeliunea legionara“, vina de care a fost achitat, si in 1952, pentru doi ani) si a avut vreme de doi ani domiciliu obligatoriu (1954-1956).Textul abunda de citate din dosarul lui Ivan Tanase, notele informative, procesele verbale si celelalte documente fiind dovada tratamentului dur, inuman si inutil la care au fost supusi un invalid de razboi si intreaga sa familie vreme de aproape jumatate de veac. La sfarsitul volumului, cele 80 documente scanate din arhiva CNSAS dau marturie de demnitatea si statornicia convingerilor fostului legionar si ale sotiei sale….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.