Povestea asasinilor mei PDF

Coperta Carte Povestea asasinilor mei

Iti doresti sa citesti cartea Povestea asasinilor mei publicata de editura ALLFA? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Povestea asasinilor mei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Povestea asasinilor mei

Cu accente de thriller si ecouri kafkiene, presarata cu umor negru, suspans si erotism, „Povestea asasinilor mei” este un roman despre putere, identitate si echitate. Intr-o duminica dimineata, un jurnalist de investigatie faimos in presa din New Delhi afla de la televizor ca tocmai a fost salvat de la moarte. Complotul de asasinare a fost dejucat de politie, iar cei cinci ucigasi platiti sa il elimine au fost arestati. Inainte sa isi dea seama despre ce este vorba, jurnalistul este pus sub supravegherea permanenta a guvernului pana la finalizarea procesului. In cateva ore, viata i s-a schimbat radical. Cu toate ca este pazit zi si noapte de indivizi bine inarmati, incearca sa isi desfasoare activitatile obisnuite. Se straduieste sa gaseasca o sursa de finantare pentru revista pe care o conduce, ii face vizite regulate unui guru faimos si isi continua relatia extraconjugala, tumultuoasa si plina de pasiune, cu Sara. o intelectuala activista pentru egalitatea de gen, emanciparea marginalilor si o societate echitabila. Deranjata de pasivitatea amantului sau si sceptica fata de buna-credinta a autoritatilor in solutionarea cazului, Sara demareaza propria investigatie. Asa vor iesi la lumina povestile cutremuratoare ale celor cinci suspecti. Cu totii provin din clase sociale defavorizate si au fost victime ale violentei extreme, mizeriei si abuzurilor. O Indie brutala, nemiloasa, ii ia astfel locul Indiei fascinante din discursurile occidentale, sub a carei stralucire exotica se ascunde o realitate cruda….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.