Poveste muzicala de Craciun PDF

Coperta Carte Poveste muzicala de Craciun

Iti doresti sa citesti cartea Poveste muzicala de Craciun publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Poveste muzicala de Craciun chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Poveste muzicala de Craciun

Cristina Andone, autoarea seriei „”Povesti din Padurea Muzicala””, reinvie in aceasta carte magia povestilor de Craciun cu trei povesti minunate: „”Uvertura fulgilor curiosi””, „”Cand vine Mosul?”” si „”Dimineata de Craciun””.Ca intotdeauna, povestile isi propun sa-i familiarizeze pe cei mici cu universul muzicii clasice, imbinand frumusetea textului cu armonia sunetelor. Colectia „”Povesti din Padurea Muzicala”” reprezinta o serie de povesti pentru copii scrise de Cristina Andone, ale caror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cartile, original ilustrate de Adriana Gheorghe, Sebastian Oprita si Thea Olteanu, ii vor imprieteni pe copii cu muzica clasica, oferindu-le, intr-un mod accesibil, informatii esentiale pentru cultura lor generala….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.