Postul. Spovedania. Impartasania. Pasi spre Inviere PDF

Coperta Carte Postul. Spovedania. Impartasania. Pasi spre Inviere

Iti doresti sa citesti cartea Postul. Spovedania. Impartasania. Pasi spre Inviere publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Postul. Spovedania. Impartasania. Pasi spre Inviere chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Postul. Spovedania. Impartasania. Pasi spre Inviere

Veti afla din cartea de fata, prin grija lui Laurentiu Dumitru, amfitrionul chemarii la cunoastere, o serie de continuturi legate de Ortodoxie, de post si rugaciune, legate de viata in Hristos, asa cum s-a propovaduit si ni s-a dat spre propovaduire. Inainte de a se impartasi cu Trupul si Sangele Mantuitorului Hristos crestinul ortodox rosteste o rugãciune care incepe astfel: „Cred Doamne si mãrturisesc ca Tu esti cu adevarat Fiul lui Dumnezeu Celui Viu…”. O intuitie liturgica a unui mare adevar uman. Pentru a putea gusta din Dumnezeu nu este suficienta credinta, ci si marturisirea. Pentru a marturisi e nevoie de cunoastere, uneori asa, scolareascã, limpede si simpla. Cartea aceasta, ajutor la impartasire. Ca sa reinvatam nevoia cunoasterii pentru a marturisi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.