Porunca lui rabbi Akiba. Ceremonia lecturii de la sfintul Augustin la Samuel Pepys (editia a II-a) PDF

  Coperta Carte Porunca lui rabbi Akiba. Ceremonia lecturii de la sfintul Augustin la Samuel Pepys (editia a II-a)

  Iti doresti sa citesti cartea Porunca lui rabbi Akiba. Ceremonia lecturii de la sfintul Augustin la Samuel Pepys (editia a II-a) scrisa de Valeriu Gherghel si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Porunca lui rabbi Akiba. Ceremonia lecturii de la sfintul Augustin la Samuel Pepys (editia a II-a) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Porunca lui rabbi Akiba. Ceremonia lecturii de la sfintul Augustin la Samuel Pepys (editia a II-a)

  Editia a II a revazuta si adaugita cu cinci eseuri noi „Pentru a deveni om, in deplinul sens al cuvintului, cineva a acoperit peretii piramidelor cu versuri. Ori si-a reprimat impulsul de a ucide si dorinta de a fi crud, ascultind peripetiile personajelor din O mie si una de nopti. Mai mult: si-a trait experientele fundamentale indeosebi povestindu-le. Nu spun cine stie ce noutate. Daca nu ar exista un poem erotic, precum Cintarea cintarilor, sau poemele trubadurilor, am sti mult mai putin despre iubirea-pasiune si despre frumusetea care trezeste iubirea-pasiune. Daca nu ar exista Moartea la Venetia, ne-ar scapa aproape in intregime melancolia resemnata a sfirsitului. Si daca nu ar exista Cartea lui Iov, nu am pricepe de ce suferinta si raul se acorda, pina la urma, cu providenta divina.” (Valeriu Gherghel)…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Porunca lui rabbi Akiba. Ceremonia lecturii de la sfintul Augustin la Samuel Pepys (editia a II-a) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.