Portile de foc PDF

  Coperta Carte Portile de foc

  Iti doresti sa citesti cartea Portile de foc scrisa de Steven Pressfield si publicata de editura ALLFA? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Portile de foc chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Portile de foc

  „Portile de foc. Epopeea unui supravietuitor al bataliei de la Termopile” ofera cititorului o poveste irezistibila si o perspectiva unica asupra lumii antice. In anul 480 i.H., doua milioane de soldati persani condusi de regele Xerxes au construit un pod de corabii peste Hellespont pentru a debarca in Grecia si a o cuceri. Intr-o incercare disperata de a-i bloca pe invadatori, trei sute de spartani alesi au fost trimisi la trecatoarea Termopile. Steven Pressfield aduce la viata batalia de la Termopile intr-un roman monumental, foarte bine documentat, cu actiune incinsa si analize psihologice fine. Soldatii spartani si aliatii lor au tinut cotropitorii pe loc sapte zile, dar, in cele din urma, au fost coplesiti. Romanul da glas, chip si viata unora dintre spartanii care au luptat la Termopile, printre care regele Leonidas, campionul olimpic Polinikes, un tanar luptator spartan pe nume Alexandros si comandantul Dienekes. Autorul exploreaza societatea spartana si eroismul luptatorilor sai, recreand un moment din istorie sub forma unei opere incredibil de captivante, inteligente si emotionante. Accentul cade pe destin, onoare, datorie si loialitate. „Plin de viata si captivant… Pressfield ofera cititorului o perspectiva pe care niciun istoric al lumii antice nu o da, viziunea unui ochi de soldat… Remarcabil.“ – New York Times Book Review „Romanul lui Pressfield, puternic si riguros din punct de vedere istoric, exploreaza societatea spartana si natura curajului fara sa-si piarda vreo clipa elanul.“ – New Yorker    „Maiestuos… monumental… epic… odata ce l-ai inceput, e aproape imposibil sa lasi acest roman din mana.“ – New York Daily News „Palpitant si indraznet… O poveste cumplita, emotionanta, care iti da fiori.” – The New York Times…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Portile de foc este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.