Portalul Magic. Caiet de antrenament: Limba si literatura romana, Matematica. Clasa a IV-a PDF

Coperta Carte Portalul Magic. Caiet de antrenament: Limba si literatura romana, Matematica. Clasa a IV-a

Iti doresti sa citesti cartea Portalul Magic. Caiet de antrenament: Limba si literatura romana, Matematica. Clasa a IV-a publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Portalul Magic. Caiet de antrenament: Limba si literatura romana, Matematica. Clasa a IV-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Portalul Magic. Caiet de antrenament: Limba si literatura romana, Matematica. Clasa a IV-a

Esti gata pentru o calatorie provocatoare? Eroii din aceasta carte, Jack si Annie, copii de aceeasi varsta cu tine, ti-au pregatit cateva surprize de poveste. Descopera impreuna cu ei farmecul unei calatorii tocmai pe misterioasa Luna! Traieste alaturi de cei doi mici exploratori aventura unei intalniri cu uriasii dinozauri din trecut! Ajuta-i pe neastamparatii eroi ai cartii sa infrunte pericolele care pandesc printre gheturile din Arctica! Afla ce au descoperit cei doi fratiori curiosi in savana fermecatoare a Africii! Exploreaza si tu, impreuna cu neobositii cercetatori din carte, intinderile de pamant din indepartata Australie!Sa petrecem impreuna O VACANTA ISTEATA!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.