Pongwiffy si vacanta de cosmar PDF

Coperta Carte Pongwiffy si vacanta de cosmar

Iti doresti sa citesti cartea Pongwiffy si vacanta de cosmar publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pongwiffy si vacanta de cosmar chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pongwiffy si vacanta de cosmar

Pongwiffy este deprimata. In Padurea Vrajitoarelor ploua intr-una. Focul din soba s-a stins si nu a mai fost invitata de nimeni la ceai de o vesnicie. Pongwiffy simte nevoia de o schimbare, de o distractie. Si cand descopera brosura de reclama pentru vacante, intra in actiune. In curand, maturi, familiari si vrajitoare sunt in drum spre mare unde vor petrece o vacanta de neuitat. O noua poveste fantastic de amuzanta cu vrajitoarea Pongwiffy!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.