Pomi fructiferi cu coroane pe spalieri. Pentru ziduri, ca gard viu, pergola… PDF

Coperta Carte Pomi fructiferi cu coroane pe spalieri. Pentru ziduri, ca gard viu, pergola...

Iti doresti sa citesti cartea Pomi fructiferi cu coroane pe spalieri. Pentru ziduri, ca gard viu, pergola… publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Pomi fructiferi cu coroane pe spalieri. Pentru ziduri, ca gard viu, pergola… de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Pomi fructiferi cu coroane pe spalieri. Pentru ziduri, ca gard viu, pergola…

In aceasta lucrare sunt descrise nenumarate tipuri de spaliere (cordon, palmeta, evantai…)- de la plantarea langa peretele casei si pana la pergola libera-, dar si gardurile vii din pomi fructiferi si ingrijirea corecta a acestora. In plus este explicata construirea sistemelor de sustinere si materialele necesare, precum si plantarea diferitelor tipuri de pomi fructiferi, cresterea si formarea lor…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.