Poker Cosmic PDF

  Coperta Carte Poker Cosmic

  Iti doresti sa citesti cartea Poker Cosmic scrisa de Valentin Iacob si publicata de editura Tracus Arte? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Poker Cosmic chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Poker Cosmic

  x „Intre colegii sai de promotie literara, care au venit in beletristica din spatii oarecum inrudite (filologie, filozofie), Valentin Iacob face o figura cu totul aparte. El a absolvit Facultatea de Matematica a Universitatii din Bucuresti, sectia Informatica, cu o licenta in Inteligenta Artificiala. Asadar, aparent, nimic mai departe de domeniul atat de imprevizibil si gingas al poeziei. Si totusi, inca de la primul volum (Petrogradul intr-un pahar de sampanie, Editura Du Style, 1996), Valentin Iacob s-a impus ca o voce lirica pe cat de neasteptata, pe atat de distincta la vremea respectiva – dovada fiind si Premiul pentru debut al Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti si cel al prestigioasei reviste „Poesis”. Spun asta deoarece chiar si la o rapida ochire asupra structurii volumelor si poemelor sale, autorul nu seamana, in opinia mea, aproape deloc cu nici unul dintre cei care au debutat si-au devenit niste nume importante dupa 1990 si nici cu „douamiistii” ulteriori. Iar Poker cosmic este un volum de mare forta si originalitate, care-l aduce pe Valentin Iacob in prima linie a poeziei de azi.” (Ioan Grosan)…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Poker Cosmic este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.