Poezii din palarie PDF

Coperta Carte Poezii din palarie

Iti doresti sa citesti cartea Poezii din palarie publicata de editura Adenium? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Poezii din palarie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Poezii din palarie

Un proiect in stil dada al adolescentilor de la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga“ din Negresti, judetul Vaslui. Ascultand muzica de jazz, fiecare elev a scris pe o bucata de hartie un singur vers (cu libertate absoluta, fara constrangeri tematice). Apoi, biletelele au fost colectate in mod aleatoriu si au fost amestecate. Versurile au fost transcrise in ordinea extragerii din „palarie“, iar numarul lor pentru fiecare strofa a fost stabilit, de asemenea, aleatoriu. Ceea ce a rezultat merita din plin un exercitiu de admiratie!„dealurile rosii coboara-ncet la vale, saturate de-atata amortiretimpul e un pahar cu apa care se evapora odata cu viatama uit in ochii tai si vad filmul care-mi placepapucii invechiti fug de mirosul ingrozitor al picioarelor batranuluiasfaltul infierbantat se vaita de urmele rotilor si de greutatea masinilorun munte isi sufleca pantalonii de piatradaca as putea sopti sunetul clapelor.“„iubirea este ca o pasare, vine si apoi pleacacand iubesti simti ca toata lumea este a tain schimb moartea este o lama cu doua taisuritabloul negru poarta catre abisul mandriei.“…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.