Poemul de otel PDF

  Coperta Carte Poemul de otel

  Iti doresti sa citesti cartea Poemul de otel scrisa de Viorel Padina si publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Poemul de otel chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Poemul de otel

  Poemul de otel a aparut in 1991, nebagat in seama de critica, desi autorul este unul dintre cei mai originali si puternici poeti optzecisti. […] Viorel Padina impinge parodia pana la sarja, mizand pe exasperarea limbajului. Scos din tatani, limbajul poeziilor e deopotriva emfatic si comic, trivial si absurd, veritabila cursa pentru soarecii Cenzurii comuniste, ascunzand un protest politic radical sub ingenioase manierisme lexicale si sub pastise savante ale limbii de lemn. Nicolae Manolescu…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Poemul de otel este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.