Pocainta staretului PDF

Coperta Carte Pocainta staretului

Iti doresti sa citesti cartea Pocainta staretului publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pocainta staretului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pocainta staretului

„”Damian Stanoiu are o cultura literara superioara din punctul sau de vedere, oricarei alte eruditii artistice si anume aceea intemeiata pe Biblie, pe Vietile sfintilor, pe cartile bisericesti in vechea limba arhaica ce mai dainuie prin manastiri. Si nu e o cultura de lecturi ci de exercitiu zilnic, intrucat din scoarta in scoarta textele acestor carti formeaza materia dialogului monahal . Talentul de povestitor a intalnit doar o virtuozitate verbala pe care unii scriitori o capata pe calea eruditiei si a dus la o literatura care in ceea ce are izbutit, pareo prelungire mai zambitoare a Mineelor.”” ( George Calinescu) CUPRINSPocainta staretului Jalba cuviosului Pitirim Calea imparateasca Dragoste si smerenie Pustnicii de sub stanca…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.