Poarta timpului PDF

  Coperta Carte Poarta timpului

  Iti doresti sa citesti cartea Poarta timpului scrisa de Ulysses Moore si publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Poarta timpului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Poarta timpului

  ” Un cufar, caiete greu de tradus, o poveste despre trei copii indrazneti si o serie de mistere ce trebuie descoperite prin forte proprii, amestecand ghicitori, puzzle-uri, arheologie greaca si mitologia egipteana. Povestea a trei tineri, Jason, Julia si Rick, pasionati de aventura. Intamplarile se petrec intr-o vila din varful unui colt de stanca, plina de camere misterioase incuiate. „”O casa plina de carti, cotloane, antichitati si umbre, parinti absenti, un ingrijitor enigmatic, mesaje codate, un pasaj secret si o pestera ascunsa ce gazduieste o corabie cu insusiri neobisnuite – toate acestea alcatuiesc una dintre cele mai promitatoare si ispititoare deschideri de serie.”” – Kirkus Reviews „…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Poarta timpului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.