Poarta destinului PDF

Coperta Carte Poarta destinului

Iti doresti sa citesti cartea Poarta destinului publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Poarta destinului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Poarta destinului

Tommy si Tuppence Beresford isi cumpara o casa noua, unde spera sa isi petreaca linistiti batranetea. In timp ce aranjeaza in mansarda cartile lasate de mai multe generatii de proprietari, Tuppence descopera o editie care o intriga a Sagetii negre de Robert Louis Stevenson. Mai multe litere din carte au fost subliniate, alcatuind o fraza enigmatica: „Mary Jordan nu a murit de moarte buna, unul dintre noi a ucis-o“. Cartea i-a apartinut unui baiat care a murit la doar paisprezece ani… Cei doi Beresford nu au nevoie de mai mult ca sa inceapa o ancheta ce se va dovedi periculoasa. Ultimul roman pe care l-a scris Agatha Christie…..

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.