Ploiestii in Marele Razboi. 1916 – 1918 PDF

Coperta Carte Ploiestii in Marele Razboi. 1916 - 1918

Iti doresti sa citesti cartea Ploiestii in Marele Razboi. 1916 – 1918 publicata de editura Asociatia pentru Educatie si Dezvoltare Urbana? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ploiestii in Marele Razboi. 1916 – 1918 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ploiestii in Marele Razboi. 1916 – 1918

Albumul „”Ploiestii in Marele Razboi. 1916 1918″” spune povestea orasului de la intrarea tarii in conflictul european si pana la realizarea Marii Uniri, accentul fiind, bineinteles, pe cei doi ani de ocupatie. Cele peste 100 de imagini surprind viata linistita si prospera din orasul „”aurului negru””, emotia participarii la razboi a Romaniei, deznadejdea ocuparii Ploiestilor de catre trupele inamice si, in final, renasterea in cadrul Romaniei Mari. Acestea sunt completate de naratiunea generala a razboiului, precum si de povesti locale si individuale pastrate pentru zeci de ani numai intre filele dosarelor de arhiva. Realizat in conditii grafice excelente, albumul constituie prima aparitie dintr-o istorie ilustrata a orasului Ploiesti care va fi publicata sub egida Asociatiei pentru Educatie si Dezvoltare Urbana (AEDU)….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.