Platon si un ornitorinc intra intr-un bar… Sa intelegem filozofia prin glume PDF

  Coperta Carte Platon si un ornitorinc intra intr-un bar… Sa intelegem filozofia prin glume

  Iti doresti sa citesti cartea Platon si un ornitorinc intra intr-un bar… Sa intelegem filozofia prin glume scrisa de Thomas Cathcart, Daniel Klein si publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Platon si un ornitorinc intra intr-un bar… Sa intelegem filozofia prin glume chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Platon si un ornitorinc intra intr-un bar… Sa intelegem filozofia prin glume

  „ Studentii care vin la cursurile de filozofie spera de obicei sa‑si poata face o idee cu privire la, sa zicem, sensul lumii si al vietii, dar constata ca un ins neglijent, in sacou si pantaloni care nu se potrivesc, urca la catedra si incepe sa le tina o lectie despre sensul «sensului». «Sa incepem cu inceputul», spune el. «Inainte de a raspunde la orice intrebare, fie ea mica sau mare, trebuie sa intelegem ce inseamna intrebarea in sine.» Ascultandu‑l fara prea mare tragere de inima, descoperim in scurt timp ca lucrurile pe care le spune insul in cauza sunt al naibii de interesante .“ ( Thomas Cathcart si Daniel Klein ) ” Tom Cathcart si Dan Klein i-au facut pe studentii nostri sa cada de pe scaun de ras. Sigur, radeau de glume, dar multa vreme dupa vizita celor doi, i-am auzit vorbind despre filozofie prin clase si pe holuri .” ( Timothy M. Johnson, Pingree School, South Hamilton, MA ) „Istetimea lui Danny si Tommy, inteligenta lor si harul de a spune glume ii aduc la viata pe filozofi prin umor.” ( Ronnie Cohen, Cape May Forum ) „Tom si Danny sunt remarcabili. Reusesc sa imbine umorul cu niste veritabile lectii de filozofie, pentru viata. Cred ca nu exista un mod mai bun de a invata aceste lectii decat razand.” ( Larry Gold, director si fondator SomaLogic ) „Cathcart si Klein sunt niste barbati incredibil de isteti, precum si extrem de amuzanti, antrenanti si fermecatori!” ( Caroline Kenny-Burchfield, Noble Horizons Retirement Community ) „Tom si Dan umplu salile la prezentarile lor si le fac sa rasune de rasete intr-un mod pe care eu, personal, nu l-am mai intalnit.” ( Laura Newhart, Eastern Kentucky University ) Thomas Cathcart a studiat teologia si a condus cateva organizatii medicale inainte sa scrie, impreuna cu Daniel Klein, amuzantul bestseller New York Times Platon si un ornitorinc intra intr-un bar…, care le-a adus autorilor notorietatea. Cei doi au cotinuat seria de carti in care explica filozofia prin glume, in paralel tinand prezentari si seminare in acelasi spirit ludic. Thomas Cathcart locuieste in New York. Daniel Klein a scris scenarii pentru comedianti ca Lily Tomlin si Flip Wilson si semneaza mai multe carti de fictiune si nonfictiune, de la thrillere la lucrari de popularizare a filozofiei. Impreuna cu Thomas Cathcart, si-a castigat notorietatea scriind bestsellerul New York Times Platon si un ornitorinc intra intr-un bar…, cei doi continuand apoi seria si sustinand in paralel prezentari si seminare in acelasi spirit ludic. Daniel Klein locuieste in Massachusetts….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Platon si un ornitorinc intra intr-un bar… Sa intelegem filozofia prin glume este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.