Plante medicinale de la A la Z. Editia a IV-a revazuta si adaugita PDF

  Coperta Carte Plante medicinale de la A la Z. Editia a IV-a revazuta si adaugita

  Iti doresti sa citesti cartea Plante medicinale de la A la Z. Editia a IV-a revazuta si adaugita scrisa de Ursula Stanescu , Monica Hancianu , Oana Cioanca , Ana Clara Aprotosoaie , Anca Miron si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Plante medicinale de la A la Z. Editia a IV-a revazuta si adaugita chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Plante medicinale de la A la Z. Editia a IV-a revazuta si adaugita

  Volumul cuprinde monografiile plantelor indigene si ale plantelor exotice cel mai frecvent utilizate in fitoterapie. Cititorul interesat de calitatile terapeutice ale plantelor va gasi aici, pe linga denumirile lor stiintifice si cele populare, informatii esentiale despre aria de raspindire, utilizarile traditionale, principiile active, indicatiile terapeutice, eventualele efecte toxice si interactiuni medicamentoase. Este de asemenea descris modul de utilizare moderna a plantelor medicinale: pe de o parte, folosirea acestora in mediul casnic, iar pe de alta, suplimentele alimentare si/sau medicamentele ce contin principiile lor active. Plante medicinale de la A la Z se adreseaza atit medicilor si farmacistilor, cit si tuturor celor interesati de posibilitatile de tratament pe care le ofera fitoterapia. Profesor dr. Ursula Stanescu (fost decan si prorector stiintific) a predat timp de 42 de ani farmacognozie si fitoterapie la Facultatea de Farmacie a U.M.F. „Grigore T. Popa”, Iasi. A publicat numeroase lucrari de specialitate (inclusiv volume cu caracter didactic, dar si studii experimentale), a fost distinsa in anul 1996 cu Premiul Academiei Romane „Iuliu Hatieganu” pentru volumul Plante medicinale, Fitochimie si Fitoterapie, aparut la Editura Medicala in 1993. De asemenea, este coautor la 15 brevete de inventie. Actualmente profesor consultant, fost director executiv al Editurii U.M.F. „Gr.T. Popa”, Iasi. Din 1995 este membru al Academiei de Stiinte Medicale….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Plante medicinale de la A la Z. Editia a IV-a revazuta si adaugita este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.