Placerea de a trai si de a gati PDF

Coperta Carte Placerea de a trai si de a gati

Iti doresti sa citesti cartea Placerea de a trai si de a gati publicata de editura House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Placerea de a trai si de a gati de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Placerea de a trai si de a gati

Un ziarist care a circulat prin tara si prin lume si a descoperit multe din mincarurile celebre ale planetei ajunge sa le gateasca pentru prieteni. Acesta este doar pretextul care a dus la aparitia acestei carti cu 33 de retete care se pot prepara cam in 15 minute.„Placerea de a gati“ este doar o componenta de socializare. Partea mai interesanta a acestei lecturi instructive vine din experienta personala a autorului si mai ales din efortul de documentare. Fiecare reteta are istoricul ei, asa ca experienta de a gati dupa aceasta carte de bucate e similara cu a descoperi fapte de cultura. Caci asta e mancarea buna: un fapt de cultura….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.