Pisicile din cuibar PDF

  Pisicile din cuibar - Oana Catalina Bucur

  Iti doresti sa citesti cartea Pisicile din cuibar scrisa de Oana Catalina Bucur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pisicile din cuibar chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Pisicile din cuibar PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Pisicile din cuibar

  Oana Catalina Bucur, este profesor de stiinte socio-umane. A absolvit Colegiul Pedagogic National „Constantin Bratescu”, Constanta, sectia invatator-educator in anul 2000. Ulterior s-a licentiat in filosofie, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca si a terminat Masteratul de Educatie vizuala prin studiul peisajului si figurii din cadrul Universitatii Ovidius. In prezent urmeaza cursurile facultatii de Pedagogie a Artelor Plastice si Decorative din cadrul Universitatii Ovidius.
   
  A publicat pana la acest moment doua volume de versuri: Alb in verde de Damasc, Ed. Nelinisti metafizice, 2006  si Pasii de prin cenusa, Ed. Tribuna, Cluj-Napoca, 2008.
   
  O parte din poezii au fost traduse in limba italiana si incluse in urmatoarele antologii: Dedicato a… Poesie per ricordare, Alleti Editore, 2009 si Il Federiciano-libro blu, Aletti Editore, 2010. A primit in anul 2008 Premiul Victor Corches pentru proza si poezie (Fundatia Sorin Tudor Constanta, fondator – scriitorul si sociologul Costache Tudor). Publica articole, eseuri, proza, poezie in diferite reviste si publicatii.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Pisicile din cuibar este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.