Piratul si frumoasa Lady PDF

  Coperta Carte Piratul si frumoasa Lady

  Iti doresti sa citesti cartea Piratul si frumoasa Lady scrisa de Virginia Henley si publicata de editura Miron? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Piratul si frumoasa Lady chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Piratul si frumoasa Lady

  Salbateca precum o zeita pagina, Lady Summer mergea calare de-a lungul coastei din Cornwall. Se ocupase de contrabanda ca sa salveze averea familiei, dar o casatorie cu un bogatas ar fi ajutat-o mult mai mult acum.  Lordul Ruark Helford parea raspunsul la toate rugaciunile ei .  Dar cind sarutarile lui fierbinti, insetate, o conving sa minta si sa faca gesturi nechibzuite de iubire, Lady Summer ezita. Oare acest lord arogant si chipes putea sa-i ofere dragostea adevarata la care visa?…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Piratul si frumoasa Lady este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.