Piratii (carte cu autocolante) PDF

  Coperta Carte Piratii (carte cu autocolante)

  Iti doresti sa citesti cartea Piratii (carte cu autocolante) scrisa de Timo Schumacher si publicata de editura Prut? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Piratii (carte cu autocolante) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Piratii (carte cu autocolante)

  Datorita acestei carti incantatoare, copiii dumneavoastra vor avea parte de ore de distractie si vor putea inventa propriile povesti! Cartea contine peste 500 de autocolante cu pirati, nave, cufere cu comori, monstri marini, arme, steaguri si multe altele. 13 scene cu pirati neinfricati, batalii navale, corabii-pirat, insule ale comorilor asteapta sa fie populate si sa prinda viata cu ajutorul celor mici….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Piratii (carte cu autocolante) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.