Pilates fara riscuri. Evitati cele 8 pericole majore PDF

Coperta Carte Pilates fara riscuri. Evitati cele 8 pericole majore

Iti doresti sa citesti cartea Pilates fara riscuri. Evitati cele 8 pericole majore publicata de editura House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Pilates fara riscuri. Evitati cele 8 pericole majore de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Pilates fara riscuri. Evitati cele 8 pericole majore

Toata lumea a auzit de metoda revolutionara ce pare sa ajute indiferent de varsta si ocupatie. Iata in sfarsit cartea serioasa ce stabileste legatura intre anatomie si miscarile benefice pentru sanatate. Plecand de la opt exercitii de baza, Pilates fara riscuri exploreaza logica deplasarii si derivatele posibile. Fiecare capitol prezinta un risc special, fixand cauzele, propune solutii si in cele din urma descrie diverse tipuri de exercitii. De fiecare data, practica este legata de teorie fie in abordarea unei articulatii, precum bazin-femur, fie a unei regiuni a corpului, cum ar fi perineul sau structuri precum ligamentele coloanei vertebrale. In fiecare capitol, o miscare de Pilates este asociata problemelor unei articulatii, unei regiuni sau unei structuri. Nu inseamna neaparat ca aceasta miscare corespunde exclusiv acestei probleme sau ca aceasta problema nu se intalneste decat in cazul acestei miscari: dimpotriva, multe dintre problemele descrise aici se suprapun si se intalnesc in multe alte situatii, inclusiv in afara metodei Pilates. In fiecare capitol, cronologia este aceeasi. Pe zece pagini, veti gasi:- Descrierea miscarii;- Anatomia;- Riscurile anumitor miscari;- Propunerile de solutii si de prevenire;- Riscurile comune ce apar in exercitiile facute cu Reformer (aparat inventat de Joseph Pilates) si pe saltea….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.