Picaturi din dragostea lui Dumnezeu. Sfintii si dragostea lor fata de lumea inconjuratoare PDF

Coperta Carte Picaturi din dragostea lui Dumnezeu. Sfintii si dragostea lor fata de lumea inconjuratoare

Iti doresti sa citesti cartea Picaturi din dragostea lui Dumnezeu. Sfintii si dragostea lor fata de lumea inconjuratoare publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Picaturi din dragostea lui Dumnezeu. Sfintii si dragostea lor fata de lumea inconjuratoare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Picaturi din dragostea lui Dumnezeu. Sfintii si dragostea lor fata de lumea inconjuratoare

Acest mic Sinaxar povesteste si copiilor si celor mari intamplari din vietile sfintilor a caror dragoste pentru Dumnezeu se face vadita si din grija lor pentru lumea din jur. Sunt sfinti care au iubit si s-au milostivit de oameni si care, in acelasi timp, ocrotesc pasarile si animalele, cultiva plantele si pomii, se ingrijesc de ape si arata compasiune pentru fiecare faptura in suferinta. Se ostenesc si se roaga pentru binele intregii lumi. Prin viata lor cea sfanta si cu rugaciunile lor, sfintii binecuvanteaza si prefac intreaga zidire….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.