Pettson pleaca in excursie cu cortul PDF

Coperta Carte Pettson pleaca in excursie cu cortul

Iti doresti sa citesti cartea Pettson pleaca in excursie cu cortul publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Pettson pleaca in excursie cu cortul de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Pettson pleaca in excursie cu cortul

Minunat ilustrata, seria a inregistrat vanzari de peste 6 milioane de exemplare si s-a tradus in 44 de limbi. Motanul Findus gaseste un cort in pod si mos Pettson isi aduce aminte cum a fost cand a stat cu cortul pe malul unui lac cu apa limpede. De data asta, excursia nu le iese exact cum si-au imaginat, asa ca Pettson, Findus si gainile se multumesc sa stea cu cortul in… propria gradina. In Suedia si peste tot in lume, seria Pettson si Findus e un adevarat fenomen. Oricine a auzit de batranul fermier Pettson si de tovarasul sau, motanul Findus cel vorbaret. De acelasi autor, in colectia Pan Da au aparut: Tortul de clatite, Vanatoarea de vulpi, Cand Findus era mic si a disparut, Findus la pescuit, Petrecerea de Craciun a lui Pettson, Cocosul lui Pettson si Taraboi in gradina de zarzavaturi….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.