Pestele-pescar. Carte pentru dezvoltarea gandirii metaforice la copii si pentru alungarea depresiei la cei mari PDF

Coperta Carte Pestele-pescar. Carte pentru dezvoltarea gandirii metaforice la copii si pentru alungarea depresiei la cei mari

Iti doresti sa citesti cartea Pestele-pescar. Carte pentru dezvoltarea gandirii metaforice la copii si pentru alungarea depresiei la cei mari publicata de editura Cathisma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pestele-pescar. Carte pentru dezvoltarea gandirii metaforice la copii si pentru alungarea depresiei la cei mari chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pestele-pescar. Carte pentru dezvoltarea gandirii metaforice la copii si pentru alungarea depresiei la cei mari

O carte-instrument, insotita de jocuri care vor declansa discutii creative intre parinti si copii, menite sa dezvolte gindirea metaforica, sensibilitatea naturala si spiritul de observatie, calitati fara de care talentele innascute, pe care le are orice copil, ramin nelucratoare. Scrisa pina la convertire, in aceeasi perioada cu Iepurii nu mor, Pestele-pescar a fost editata intr-un tiraj de 100 exemplare, care a circulat intre prieteni. Dupa 20 de ani, uitata in colectii particulare, cartea este redescoperita si ilustrata de autor intr-un format nou si atragator. O extraordinara fabula moderna cu efect terapeutic. Tinarul student de atunci trateaza cu umor si mult lirism tema inutilitatii, a plictisului si a lipsei de sens in care s-a adincit omul contemporan. Un demers artistic fascinant, de factura suprarealista, care amesteca in chip firesc limbajul artelor vizuale cu cel al literaturii, lucru posibil doar in cazul unui autor care este in aceeasi masura poet si pictor, capabil sa-si ilustreze singur lumea personajelor sale inchipuite. In acest sens, avem de a face cu o carte unica in literatura romana. Candoarea si tensiunea lirica pe care o degaja prieteniile stingace si de scurta durata dintre personaje duc cu gindul la „”Micul Print””. Una dintre putinele carti care pot fi citite cu aceeasi placere, atit de parinti, cit si de copii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.