Pescar incepator PDF

Coperta Carte Pescar incepator

Iti doresti sa citesti cartea Pescar incepator publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Pescar incepator chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pescar incepator

Cartea contine numeroase informatii si sfaturi privind: cum se alege locul de pescuit in functie de apa, soare, vant…echipamentul necesar si ce contine trusa pescarului sportivustensile si monturi potrivite, tehnica lansarilor si a pescuitului in: rauri de munte, la pastrav, la musca artificialarauri de ses, la clean, la avatlacuri si balti, la crap, caras, biban…Dunare si Delta, la stavrid, guvid…ape inghetate, la copca…Bucura-te de primii pasi in pescuit!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.