Persuasiunea mascata. Tactici si trucuri psihologice pentru invingatori PDF

Coperta Carte Persuasiunea mascata. Tactici si trucuri psihologice pentru invingatori

Iti doresti sa citesti cartea Persuasiunea mascata. Tactici si trucuri psihologice pentru invingatori publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Persuasiunea mascata. Tactici si trucuri psihologice pentru invingatori de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Persuasiunea mascata. Tactici si trucuri psihologice pentru invingatori

Ne place sa credem ca, atunci cand luam hotarari, cantarim cu grija toate variantele, cercetam toate posibilitatile si facem cea mai buna alegere pe baza examinarii rationale a faptelor concrete. In realitate, o mare parte din deciziile noastre sunt luate la nivel subconstient, pe baza unor trairi afective de care s-ar putea sa nici nu fim constienti. Intelegerea si gestionarea acelor trairi afective subconstiente constituie cheia artei persuasiunii. Observand comportamentul uman si facand predictii in privinta lui, putem invata sa reactionam si sa canalizam comportamentul altora prin cuvintele potrivite si prin limbajul corporal potrivit. Daca vrei sa afli cum sa-i convingi pe oameni sa cumpere produsul tau, sa-si aduca o contributie la cauza pe care o sustii sau sa voteze candidatul promovat de tine, aceasta carte contine solutiile. Persuasiunea mascata sintetizeaza cele mai recente cercetari din domeniul psihologiei, lingvisticii, tacticilor de vanzari si al comunicarii interpersonale, dezvaluind astfel cele mai eficiente metode de a convinge consecvent si eficient pe oricine, practic, in orice privinta. „Cartea este o adevarata comoara de idei pe care le puteti folosi pentru a transforma un «nu» intr-un «da» aproape instantaneu – in orice situatie de vanzari, de exemplu.” – Brian Tracy, guru motivational, autorul cartilor Legile universale ale succesului, Cum sa ajungi supervedeta de vanzari, Cariera si cascaval…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.