Persoanele hipersensibile. Cum sa reusesti in viata cand te simti coplesit de lumea din jur PDF

Coperta Carte Persoanele hipersensibile. Cum sa reusesti in viata cand te simti coplesit de lumea din jur

Iti doresti sa citesti cartea Persoanele hipersensibile. Cum sa reusesti in viata cand te simti coplesit de lumea din jur publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Persoanele hipersensibile. Cum sa reusesti in viata cand te simti coplesit de lumea din jur de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Persoanele hipersensibile. Cum sa reusesti in viata cand te simti coplesit de lumea din jur

Contine teste de autoevaluare!Aceasta carte remarcabila ne ofera o noua perspectiva si ne arata care este locul nostru in societate. John Gray, autorul cartii Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus Te simti usor coplesit de stimuli? Esti repede afectat de schimbarile de dispozitie ale altor oameni? Te sperii usor? In Kmpul perioadelor di cile simti nevoia sa te retragi intr-un loc linistit, izolat? Sensibilitatea este o trasatura reasca, nu e nimic anormal in asta. Dar e posibil sa nu-ti dai seama de acest lucru, pentru ca societatea apreciaza mai curand personalitatile sociabile si considera timiditatea si sensibilitatea ca pe ceva ce trebuie depasit. Aceasta carte te va ajuta sa iti intelegi mai bine aceasta trasatura de caracter si impactul sau asupra vietii tale, a carierei, a relatiilor si a vietii tale interioare. Deasemenea, sunt prezentate strategii, studii de caz, teste si exercitii care te vor ajuta in diverse situatii cotidiene, cum ar fi: disconfortul social, relatiile de dragoste, provocarile de la locul de munca si multe altele. O carte esentiala daca esti o persoana hipersensibila sau daca ai o relatie cu o astfel de persoana.””Aceasta carte remarcabila ne ofera o noua perspectiva si ne arata care este locul nostru in societate.””- John Gray, autorul cartii Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.