Peripetiile unui calugar PDF

  Coperta Carte Peripetiile unui calugar

  Iti doresti sa citesti cartea Peripetiile unui calugar scrisa de Vasilios Bacoianis si publicata de editura Editura Tabor? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Peripetiile unui calugar chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Peripetiile unui calugar

  Sfantul Simeon cel descult si cu o singura haina a trait in Grecia secolului al XVI-lea, sub calcaiul apasator al cuceritorilor otomani, care cunosteau atunci clipele lor cele mai glorioase. La acest ascet neobisnuit, asprimea peste masura a nevointelor (a purtat o singura rasa pana la moarte, umbland descult fara a tine seama de locul pe care calca si de anotimp) se imbina cu tactul si delicatetea sufleteasca proprii Ortodoxiei celei mai autentice.�…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Peripetiile unui calugar este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.