Peripetiile lui Juha nazdravanul PDF

Coperta Carte Peripetiile lui Juha nazdravanul

Iti doresti sa citesti cartea Peripetiile lui Juha nazdravanul publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Peripetiile lui Juha nazdravanul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Peripetiile lui Juha nazdravanul

Mereu vesel si pus pe sotii, Juha este un personaj care nu se remarca nici prin frumusete, nici prin bogatie, nici prin multa stiinta de carte. Cand invatator, cand negustor, cand scrib intr-un sat sau in mahalaua unui mare oras, face fata oricarei situatii prin umor, prin indrazneala cu care nesocoteste conventiile sociale si prin felul aparent candid de a privi defectele oamenilor. Asemenea lui Nastratin Hogea din snoavele turcesti, al carui omolog este, Juha se amesteca permanent in treburi care nu-l privesc, da tuturor sfaturi si, mai ales, se distreaza fara rautate pe seama celor din jur. Din cuprins: Cei trei ghicitori in stele; Vanatoarea de ursi; Fuga de rugaciune; Ia tu banii, preacinstite cadiu!;Magarul si vinul; Predica lui Juha ;Pretul mirosului de friptura; Juha si ciobanul; Cobza furata; Juha si hotul; Cuiul lui Juha; Oul cocosului; Juha la oaste; Turtele zburatoare; Juha si filosofia; Inmormantarea lui Juha; Catarul din ibric; Osanda vulpii; Luna din fantana….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.