Peripetiile lui Covrigel PDF

  Coperta Carte Peripetiile lui Covrigel

  Iti doresti sa citesti cartea Peripetiile lui Covrigel scrisa de Victoria Patrascu si publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Peripetiile lui Covrigel chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Peripetiile lui Covrigel

  Covrigel a costat doar un leu. Nici macar doi bani. Bun pentru saraci, spune fandosita Merdenea. Bun de nimic, gandeste fratele sau mai mare, Covrigul Urias. Doar ca, in mana Mariei, fetita cu inima mare, Covrigel devine un erou. Imprastiind zeci de firimituri prin oras, Covrigel descopera ca adevarata sa menire este de a se darui celorlalti. O poveste cu vanilie si mac despre generozitate si bunatate….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Peripetiile lui Covrigel este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.