Peripetiile bravului soldat Svejk PDF

Coperta Carte Peripetiile bravului soldat Svejk

Iti doresti sa citesti cartea Peripetiile bravului soldat Svejk publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Peripetiile bravului soldat Svejk chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Peripetiile bravului soldat Svejk

Bonom si guraliv, Svejk devine cel mai loial soldat ceh al armatei austro-ungare cand este incorporat la izbucnirea Primului Razboi Mondial. Desi pare ca singura sa dorinta este sa ajunga pe front, descurcaretul Svejk se foloseste de toate subterfugiile posibile in relatia cu medicii, politistii, preotii si ofiterii care il bat la cap ca sa intre in lupta, telul sau fiind sa se tina cat mai departe de front. Povestea unui „”om marunt”” prins intr-o uriasa masinarie birocratica, Peripetiile bravului soldat Svejk este una dintre cele mai amuzante si subversive satire despre inutilitatea razboiului din literatura universala.””Genial… Poate cel mai amuzant roman scris vreodata.”” – The Guardian””Hasek a fost un geniu al comicului.”” – Sunday Times…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.