Periodizarea. Teoria si metodologia antrenamentului PDF

  Coperta Carte Periodizarea. Teoria si metodologia antrenamentului

  Iti doresti sa citesti cartea Periodizarea. Teoria si metodologia antrenamentului scrisa de Tudor O. Bompa , Carlo A. Buzzichelli si publicata de editura Lifestyle? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Periodizarea. Teoria si metodologia antrenamentului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Periodizarea. Teoria si metodologia antrenamentului

  „ Stimati cititori din tara mea, sunt incantat sa va prezint cartea mea de suflet, cu speranta ca o sa va ajute la descifrarea unor secrete ale antrenamentului stiintific si metodic .” ( Tudor O. Bompa) Invatati sa maximizati efectul antrenamentului! Periodizarea prezinta cele mai noi elemente ale teoriilor lui Tudor Bompa , care va vor ajuta sa elaborati planuri de antrenament ce sporesc abilitatile sportive si asigura performanta de varf. Cartea contine o discutie ampla asupra periodizarii si include: • o trecere in revista a istoriei, termenilor si teoriilor periodizarii; • discutii despre importanta elaborarii de planuri anuale specializate pe sporturi si competitii; • un capitol despre integrarea abilitatilor biomotrice in antrenament; • noi informatii cuprinzatoare despre sesiunile de antrenament, microcicluri si macrocicluri; • un capitol extins despre metodele de dezvoltare a fortei musculare; • explicatii detaliate despre antrenamentul pentru viteza si agilitate. Dr. Tudor O. Bompa locuieste in Canada si a transformat radical metodele occidentale de antrenament prin teoria revolutionara a periodizarii introdusa in Romania in 1963, care a dus la dominatia tarilor est-europene in sport in anii 1970 si 1980. In 1988, Bompa a aplicat principiile periodizarii in bodybuilding si a antrenat 11 medaliati olimpici (patru medalii de aur). Cartile lui au fost traduse in 19 limbi si sunt folosite in peste 180 de tari pentru antrenamentul sportivilor si instruirea si certificarea antrenorilor. Activitatea sa a fost recunoscuta de numeroase organizatii sportive, inclusiv de Comitetul Olimpic International. Carlo A. Buzzichelli este doctorand la Institutul Superior de Educatie Fizica si Sport din Havana, antrenor profesionist de pregatire fizica si conditionare sportiva, consultant al echipei olimpice cubaneze de atletism si profesor-asistent la Universitatea din Milano. A participat ca antrenor la Campionatele mondiale de atletism din 2003 si 2017 si la Jocurile Olimpice de vara din 2016….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Periodizarea. Teoria si metodologia antrenamentului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.